Leuk dat je op Zuinigeproducten.be terecht gekomen bent. Op deze website vind je alle informatie over de zuinigste producten van dit moment. Dit loopt uiteen van de zuinigste oven tot de zuinigste jacuzzi. Om meerdere redenen informeren wij je graag over de zuinigste producten van dit moment:

  • Wij willen dat je energie gaat besparen. Door energie te besparen, bespaar je voor jezelf een hoop geld. Ondertussen ben je ook bewust met het milieu bezig. In een ideale situatie zou elk Belgisch huishouden zich bezig houden met het besparen van energie!
  • Wij zijn begaan met het milieu. Dat wij met zuinigeproducten.be gestart zijn, heeft ook met onze voorliefde voor de aardbol te maken. Met deze website helpen wij jou om de beste zuinigste producten te vinden. Daarmee kunnen we een hoop schade aan het milieu voorkomen!

De hoofdauteur van deze website

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Scott. Een tijd geleden kreeg ik een bericht van een ondernemer uit de buurt. Hij wilde graag met een duurzame website starten, maar hij wist niet zozeer hoe hij dit moest doen. Gelukkig had ik wel een goed idee: zuinigeproducten.be!

We hebben uiteindelijk onze krachten gebundeld. Momenteel werk ik vol passie en plezier dagelijks aan deze website. Dat combineer ik met mijn werk voor de website zuinigeproducten.nl. Want ja, wij richten onze pijlen op zowel België als op Nederland!

Wil je meer over mij weten? Check dan vooral even mijn LinkedIn account of mijn Facebook account.

Wat is het doel van deze website?

We zijn niet zonder reden met Zuinigeproducten.be gestart. Nee, dit heeft voornamelijk met deze redenen te maken:

  • Ons doel is om België te verduurzamen. Het hoofddoel van deze website is duidelijk: wij willen graag België verduurzamen. Kies je voor de producten die wij op deze website aanraden/adviseren? Dan kies je voor een duurzame inrichting van je woning. Daarmee verduurzaam je dus je woning!
  • Wij willen jou van het beste advies voorzien. We hebben opgemerkt dat online veel tegenstrijdige of verkeerde informatie te vinden is. Ook worden veel adviezen niet onafhankelijk gegeven, waardoor je aan de eerlijk van deze adviezen kunt twijfelen. Ons doel is juist om jou van alleen het beste, eerlijkste en onafhankelijkste advies te voorzien!
  • Wij willen het doen van aankopen voor jou makkelijker maken. Met onze koopgidsen proberen wij het aankoopproces van nieuwe producten zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door uitgebreid onderzoek te doen naar de beste duurzame producten voor in huis.

Heb je een vraag over één van onze koopgidsen? Of wil je van het best mogelijke advies voorzien worden? Neem gerust contact met ons op!